AI SEMINAR
voor het
ONDERWIJS

19 DECEMBER 2023

AI Seminar voor de Onderwijssector

"Generatieve AI is de grootste verandering voor het onderwijs sinds de uitvinding van het schrift."

Remy Gieling, Keynote speaker tijdens het Seminar AI Onderwijs

ARTIFICIAL INTELLIGENCE in het ONDERWIJS:
DE KANSEN en de UITDAGINGEN

 

19 december 2023 - Seminar AI & ChatGPT voor de Onderwijssector!

Voor iedereen die betrokken is bij het onderwijs: docenten, directeuren en HR-professionals.

Op 19 december bundelen Opewe en SkillsTown hun krachten door een exclusief seminar op het gebied van AI & ChatGPT voor de onderwijssector te organiseren. Dit seminar belooft inzicht en inspiratie te bieden voor iedereen die betrokken is bij het onderwijs. 


HET SEMINAR DRAAIT OM DE PERSPECTIEVEN EN DE DILEMMA'S VAN AI

Kansen en mogelijkheden

AI kan o.a. adaptieve leertechnologieën mogelijk maken. Het vergroot de efficiëntie door automatisering van administratieve taken en evaluaties. Het vergroot de toegankelijkheid voor studenten met speciale behoeften. En door data-analyse kunnen scholen beslissingen nemen op feitelijke informatie.

Risico's en uitdagingen

We kijken naar ethische dilemma's, privacykwesties, transparantie en verantwoordelijkheden. Bijvoorbeeld, het verzamelen van persoonlijke gegevens van studenten voor AI-gebaseerde analyse kan privacy kwesties opleveren. AI kan leiden tot een vermindering van menselijke interactie. Dit is niet goed voor het leerproces.

Omgaan met AI

Het is cruciaal om AI in het onderwijs op een verantwoorde en ethische manier te integreren, met inachtneming van privacy. non-discriminatie en de menselijke rol in het leerproces. Het doel moet zijn om de voordelen van AI te benutten en de risico's aan te pakken als uitdagingen.

VOOR IEDEREEN WERKZAAM IN DE ONDERWIJSSECTOR: DOCENTEN, DIRECTEUREN & HR-PROFESSIONALS.

Hier zijn enkele redenen waarom dit evenement van onschatbare waarde kan zijn voor jou, maar ook voor jouw instelling!

Docenten

Als docenten staan jullie dagelijks voor de uitdaging om de leerervaring van studenten te verbeteren en hen voor te bereiden op de snel veranderende wereld. Dit seminar biedt de mogelijkheid om dieper inzicht te krijgen in de toepassingen van AI & ChatGPT in het onderwijs. Jullie zullen leren hoe deze technologie kan worden gebruikt om gepersonaliseerd leren te bevorderen, studenten te ondersteunen en lesgeven efficiënter te maken.

Directeuren

Als leiders in het onderwijs is het cruciaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologische ontwikkelingen. AI & ChatGPT kan een gamechanger zijn voor onderwijsinstellingen. Tijdens dit seminar zullen we dieper ingaan op de strategische voordelen van AI in het onderwijs, zoals het automatiseren van routinetaken, het verbeteren van de leerresultaten en het stimuleren van innovatie binnen je organisatie.

HR-professionals

In het onderwijs is het aantrekken en behouden van gekwalificeerd personeel van vitaal belang. AI & ChatGPT kan HR-afdelingen helpen bij het stroomlijnen van wervings- en onboardingprocessen, het bieden van betere ondersteuning aan docenten en het creëren van een aantrekkelijke werkomgeving. Dit seminar zal je laten zien hoe AI-technologie kan worden geïntegreerd in HR-processen en waarom dit een investering in de toekomst is. Maar ook als hulpmiddel voor formatie vaststelling, visie op het gebied van veranderingen in functies in de toekomst.

ALVAST EEN VOORPROEFJE:
Maak je klaar om de grenzen van kennis te verleggen!

Keynote: Tom Bos<br>
Keynote: Tom Bos
Co-founder en CEO SkillsTown Group
Wij zijn verheugd om Tom Bos, de CEO van Skillstown, te introduceren als een van onze gewaardeerde keynote spreker. Tom is een visionair op het gebied van AI en heeft een speciale focus op de toepassing van AI in management en leiderschap, specifiek gericht op onderwijsdirecties.
Tijdens deze inspirerende sessie zal Tom ons meenemen op een reis waarbij de impact van AI op het onderwijs en met name op de schooldirecties centraal staat. Hij zal zijn diepgaande inzichten en concrete benaderingen delen, gericht op hoe AI het onderwijs kan verbeteren en de capaciteiten van schooldirecties kan versterken.
Keynote: Remy Gieling<br>
Keynote: Remy Gieling
Oprichter van ai.nl
Stap binnen in de toekomst van onderwijs tijdens het 'AI Seminar Onderwijs' en laat je inspireren door niemand minder dan Remy Gieling, de visionaire oprichter van ai.nl en voormalig hoofdredacteur van het prestigieuze zakelijke medium MT/Sprout. Remy Gieling, een pionier en AI-expert, neemt je mee op een opwindende reis door de wereld van technologische vooruitgang en de ongekende impact ervan op het onderwijs. Ontdek hoe AI de onderwijssector revolutioneert en creëer samen met ons een visie voor de toekomst van leren. Mis dit unieke seminar niet en maak je klaar om de grenzen van kennis te verleggen!
Keynote: Hans van der Spek<br>
Keynote: Hans van der Spek
Senior Managing Consultant Berenschot
Ontdek de brug tussen AI en beleid met Hans, een doorgewinterde expert met 14 jaar ervaring bij Berenschot, waar hij momenteel het Kenniscentrum Mens & Organisatie leidt. Hans is de schakel die de raadselen van AI ontrafelt en hun impact op de beleidsagenda onthult. Wat betekenen de nieuwste AI-ontwikkelingen voor het toekomstige beleid? Hoe zal AI HR beïnvloeden en wat zijn de implicaties voor de personeelsbehoeften van jouw organisatie? Verken deze essentiële vragen en nog veel meer tijdens ons boeiende seminar, en laat Hans je begeleiden naar een dieper begrip van de AI-revolutie en haar gevolgen voor jouw organisatie.

Laat je meenemen door de dynamische Kim

Moderator: Kim Coppes<br>
Moderator: Kim Coppes
Presentator en moderator
Laat je meenemen door de dynamische Kim, de ervaren dagvoorzitter, presentator en moderator van ons 'AI Seminar Onderwijs'. Met een unieke mix van ontspanning en scherpte, houdt Kim je geboeid van begin tot eind. Haar alertheid en humor zorgen voor een verfrissende en levendige sfeer tijdens het seminar. Kim Coppes is jouw gids door een wereld van educatieve AI-innovaties, waar leren en plezier samenkomen. Bereid je voor op een boeiende reis en laat Kim je begeleiden op deze ontdekkingsreis in de toekomst van onderwijs.

Mis deze unieke gelegenheid niet om te leren van visionairs die hun sporen hebben verdiend in de branche. Schrijf u nu in voor ons AI-seminar onderwijs en bereid u voor op een inspirerende reis naar de toekomst van onderwijs, gepresenteerd door de altijd scherpe Kim!

RESERVEER JOUW PLAATSEN VÓÓR 30 NOVEMBER EN PROFITEER VAN DE EARLY BIRD KORTING

Image

Reserveer tickets

De kosten voor een ticket voor het seminar bedragen € 395 pp

 

Early Bird korting
Bestel je tickets voor 30 november 2023 en profiteer van de aantrekkelijke Early Bird korting en betaal slechts € 345 

Volume korting
Wil jouw organisatie 5 of meer tickets bestellen voor jouw instelling? Vanaf 5 tickets betaal je € 325 per ticket

Aantal plaatsen
Aantal plaatsen voor het event beperkt: maximaal 300.

Locatie
Centraal in de regio Utrecht (Wordt binnenkort bekendgemaakt).

Tijd
Inloop vanaf 12:30. Seminar van 13:00 tot 18:00 uur. 

Na het reserveren ontvang je per email een bevestiging.

 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW

Over SkillsTown

Kennispartner AI en ChatGPT

Skillstown, toegewijde kennispartner voor AI en ChatGPT. Met diepgaande expertise in kunstmatige intelligentie, ondersteunt Skillstown organisaties bij het benutten van de kracht van AI. 

De vraag is niet óf Artificial Intelligence (AI) het onderwijs gaat veranderen, maar hoe snel en hoe ingrijpend. Het vermogen om bij te blijven en om technologieën zoals ChatGPT te omarmen en toe te passen, maakt het verschil tussen succes en falen. Zowel voor jou persoonlijk als voor de instelling waar je werkt.   

 

Over OPEWE

Seminars voor de Onderwijssector
OPEWE is actief in de onderwijssector op het gebied van assessments, grootschalig onderzoek, opleidingen met een focus op HR-professionals, recruitment HR-professionals en de organisatie van congressen en seminars.

Door de actuele ontwikkelingen op het gebied van Artificial Intelligence & ChatGPT en de impact hiervan op de onderwijssector is een (jaarlijks) seminar voor zowel docenten, directeuren en HR-professionals onmisbaar. De ontwikkelingen gaan razend snel en er is nog veel onzekerheid over hoe we hiermee om moeten gaan binnen het onderwijs.