OPEWE

werving & selectie van HR-ers voor de onderwijs sector

Werving & Selectie van HR-professionals voor het onderwijs

Het succes van een instelling hangt af van de mensen die er werken. Gelukkige medewerkers presteren beter, zijn minder vaak ziek en blijven langer bij dezelfde werkgever. HR speelt hierbij een belangrijke rol. Daarom helpen wij scholen om de juiste HR-professionals te vinden. Dit doen we voor functies in dienstverband en op interimbasis. Wij werken vanuit onze kantoren in Rotterdam en Eindhoven.

Persoonlijk en voortvarend
Onze werkwijze is efficiënt en doortastend. Vakkundig in het werving- en selectieproces en inhoudelijk bekend met thema’s binnen de onderwijs sector. De samenwerking is persoonlijk en voortvarend. In de werving en selectie werken we altijd met het vier-ogen-principe.

Proactieve search & sociale media
Waar mogelijk kiezen we voor eigentijdse methodieken ter ondersteuning van het selectieproces. We staan bekend als zeer actieve searchers binnen en buiten onze netwerken. We benaderen potentiële kandidaten vanuit zowel de publieke sector als het bedrijfsleven. In aanvulling op het zoeken in ons gekwalificeerde eigen bestand zetten we op professionele wijze social media in.

Diverse en inclusieve werving & selectie
Wij begrijpen heel goed dat veel organisaties zoeken naar divers talent. Of het nu gaat om het toevoegen van complementaire competenties, persoonlijkheden en kennis of interesse in verschillende ervaringen en zienswijzen. Bij OPEWE merken we dat het veel werkplezier oplevert en het de kwaliteit van onze dienstverlening verhoogt. Samen krijgen we meer voor elkaar, omdat we elkaar inspireren en aanvullen.  
 
Wij merken dat organisaties met een maatschappelijk doel vooroplopen als het gaat om inclusief werkgeverschap. En inmiddels weten wij hoe we samen met onze opdrachtgevers de gewenste diversiteit aan collega’s kunnen vinden. Wij leveren graag de creativiteit, lef en extra inzet om succesvol diverse kandidaten te enthousiasmeren en bemiddelen. 

Groot netwerk voor werving & selectie in de onderwijs sector, met name op HR-gebied
Door de verschillende achtergronden van onze consultants beschikken wij over een wijdvertakt, branche-overstijgend netwerk. OPEWE is actief in de volle breedte van de onderwijs sector. Wij werken voor onderwijsinstellingen en richten ons vooral op HR-functies..

Assessments
OPEWE kan adviseren en faciliteren bij het inzetten van assessments tijdens de procedure. Het is zowel mogelijk om een uitgebreid (ontwikkel) assessment in te zetten bij de geselecteerde kandidaat als het inzetten van een selectie assessment tijdens het selectietraject van de kandidaten.

Image