AI SEMINAR
voor het
ONDERWIJS

LET OP! Het seminar van 5 maart 2024 in Hotel Breukelen is uitgesteld. We zijn volop bezig om een nieuwe datum te plannen. Nog even geduld.

5 MAART 2024

AI Seminar voor de Onderwijssector

Met AI wordt leren persoonlijker, leuker en inspirerender

 

"Door de kracht van Kunstmatige Intelligentie wordt leren persoonlijker, leuker en inspirerender. AI stemt onderwijs af op de unieke talenten, behoeften en toekomstdromen van elke leerling, waardoor zij intrinsiek gemotiveerd raken. Deze vernieuwing maakt het leerproces niet alleen effectiever, maar ook een spannende reis vol persoonlijke ontdekkingen."

Christian Kromme, keynote spreker AI Seminar Onderwijs, futurist, ondernemer, auteur van de wereldwijde bestseller 'Humanification - Go Digital, Stay Human.

ARTIFICIAL INTELLIGENCE in het ONDERWIJS:
DE KANSEN en de UITDAGINGEN

 

5 maart 2024- Seminar AI & ChatGPT voor de Onderwijssector!

Voor iedereen die betrokken is bij het onderwijs: docenten, directeuren en HR-professionals.

Op 5 maart 2024 bundelen Opewe en SkillsTown hun krachten door een exclusief seminar op het gebied van AI & ChatGPT voor de onderwijssector te organiseren. Dit seminar belooft inzicht en inspiratie te bieden voor iedereen die betrokken is bij het onderwijs. 


HET SEMINAR DRAAIT OM DE PERSPECTIEVEN EN DE DILEMMA'S VAN AI

Kansen en mogelijkheden

AI kan o.a. adaptieve leertechnologieën mogelijk maken. Het vergroot de efficiëntie door automatisering van administratieve taken en evaluaties. Het vergroot de toegankelijkheid voor studenten met speciale behoeften. En door data-analyse kunnen scholen beslissingen nemen op feitelijke informatie.

Risico's en uitdagingen

We kijken naar ethische dilemma's, privacykwesties, transparantie en verantwoordelijkheden. Bijvoorbeeld, het verzamelen van persoonlijke gegevens van studenten voor AI-gebaseerde analyse kan privacy kwesties opleveren. AI kan leiden tot een vermindering van menselijke interactie. Dit is niet goed voor het leerproces.

Omgaan met AI

Het is cruciaal om AI in het onderwijs op een verantwoorde en ethische manier te integreren, met inachtneming van privacy. non-discriminatie en de menselijke rol in het leerproces. Het doel moet zijn om de voordelen van AI te benutten en de risico's aan te pakken als uitdagingen.

VOOR IEDEREEN WERKZAAM IN DE ONDERWIJSSECTOR: DOCENTEN, DIRECTEUREN & HR-PROFESSIONALS.

Hier zijn enkele redenen waarom dit evenement van onschatbare waarde kan zijn voor jou, maar ook voor jouw instelling!

Docenten

Als docenten staan jullie dagelijks voor de uitdaging om de leerervaring van studenten te verbeteren en hen voor te bereiden op de snel veranderende wereld. Dit seminar biedt de mogelijkheid om dieper inzicht te krijgen in de toepassingen van AI & ChatGPT in het onderwijs. Jullie zullen leren hoe deze technologie kan worden gebruikt om gepersonaliseerd leren te bevorderen, studenten te ondersteunen en lesgeven efficiënter te maken.

Directeuren

Als leiders in het onderwijs is het cruciaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologische ontwikkelingen. AI & ChatGPT kan een gamechanger zijn voor onderwijsinstellingen. Tijdens dit seminar zullen we dieper ingaan op de strategische voordelen van AI in het onderwijs, zoals het automatiseren van routinetaken, het verbeteren van de leerresultaten en het stimuleren van innovatie binnen je organisatie.

HR-professionals

In het onderwijs is het aantrekken en behouden van gekwalificeerd personeel van vitaal belang. AI & ChatGPT kan HR-afdelingen helpen bij het stroomlijnen van wervings- en onboardingprocessen, het bieden van betere ondersteuning aan docenten en het creëren van een aantrekkelijke werkomgeving. Dit seminar zal je laten zien hoe AI-technologie kan worden geïntegreerd in HR-processen en waarom dit een investering in de toekomst is. Maar ook als hulpmiddel voor formatie vaststelling, visie op het gebied van veranderingen in functies in de toekomst.

ALVAST EEN VOORPROEFJE:
Maak je klaar om de grenzen van kennis te verleggen!

Keynote: Christian Kromme<br>
Keynote: Christian Kromme
Auteur van de wereldwijde bestseller 'Humanification - Go Digital, Stay Human'.
Onze keynote Christian Kromme, voormalig tech-ondernemer en nu toonaangevend futurist. Zijn intrigerende ontdekking van golfpatronen in biologie vormt een blauwdruk voor huidige en toekomstige technologische trends. In zijn inspirerende presentatie daagt hij onderwijsinstellingen uit om als surfers te denken, waarbij ze disruptieve technologieën niet alleen omarmen maar ook transformeren tot waardevolle onderwijskansen. Mis dit niet! Verken de toekomst van het onderwijs en leren met Christian Kromme.
Keynote: Tom Bos<br>
Keynote: Tom Bos
Co-founder en CEO SkillsTown Group
Wij zijn verheugd om Tom Bos, de CEO van Skillstown, te introduceren als een van onze gewaardeerde keynote spreker. Tom, een visionair op het gebied van AI, richt zich specifiek op docenten en leiderschap in het onderwijs. In deze inspirerende sessie neemt Tom ons mee op een boeiende reis waarbij de impact van AI op het onderwijs, met speciale nadruk op docenten, centraal staat. Hij deelt diepgaande inzichten en concrete benaderingen over hoe AI niet alleen het onderwijs kan verbeteren, maar ook de capaciteiten van docenten kan versterken. Mis deze kans niet om te ontdekken hoe AI jouw rol als docent kan verrijken en het onderwijslandschap kan transformeren!
Keynote: Hans van der Spek<br>
Keynote: Hans van der Spek
Senior Managing Consultant Berenschot
Ontdek de brug tussen AI en beleid met Hans, een doorgewinterde expert met 14 jaar ervaring bij Berenschot, waar hij momenteel het Kenniscentrum Mens & Organisatie leidt. Hans is de schakel die de raadselen van AI ontrafelt en hun impact op de beleidsagenda onthult. Wat betekenen de nieuwste AI-ontwikkelingen voor het toekomstige beleid? Hoe zal AI HR beïnvloeden en wat zijn de implicaties voor de personeelsbehoeften van jouw organisatie? Verken deze essentiële vragen en nog veel meer tijdens ons boeiende seminar, en laat Hans je begeleiden naar een dieper begrip van de AI-revolutie en haar gevolgen voor jouw organisatie.

Laat je meenemen door dagvoorzitter Felienne

Dagvoorzitter en uitdager: Felienne Hermans<br>
Dagvoorzitter en uitdager: Felienne Hermans
Hoogleraar Vakdidactiek van de informatica aan de VU
Ontmoet Felienne Hermans: pionier op het gebied van computer- en menselijke denktechnologie. Als Professor of Computer Science Education aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en dagvoorzitter van het AI-seminar Onderwijs, deelt ze haar passie voor programmeren met een breed publiek. In haar boek 'The Programmer’s Brain' onthult ze niet alleen de geheimen achter het moeiteloos leren van programmeertalen, maar biedt ze ook inzichten over het begeleiden van het cognitieve proces bij anderen. Met een indrukwekkende achtergrond, inclusief haar baanbrekende werk in het opsporen van fouten in Excelsheets en haar betrokkenheid bij de start-up Infotron, belooft Felienne een inspirerende en uitdagende dag voor het seminar. Wees klaar voor een verrijkende ervaring die je perspectief op artificial intelligence in het onderwijs zal transformeren.

Betreed de toekomst van onderwijs op ons spraakmakende AI Seminar

Jouw Dag in een Oogopslag:

11:30 - 12:30:uur: Inloop en netwerklunch

Geniet van een bruisende netwerklunch. Verrijk je netwerk en smaakpapillen terwijl je je voorbereidt op een middag vol boeiende sessies en onvergetelijke inzichten.

Mis deze kans niet om een brug te slaan naar de toekomst van onderwijs. Schrijf je nu in voor een dag vol inspiratie, kennisdeling en grensverleggend netwerken!

DE KORTSTE ROUTE NAAR ONS SEMINAR

Auto

Hotel Breukelen is gelegen direct naast de snelweg A2 (Utrecht - Amsterdam), bij afslag nummer 5 Breukelen:

Er is een snelle verbinding met:

  • Schiphol (20 minuten)
  • Amsterdam (20 minuten)
  • Utrecht (14 minuten)
  • Den Haag (45 minuten)
  • Rotterdam (40 minuten). 

Onze parkeerplaats biedt ruimte aan 450 auto's en is voor gasten gratis. 

Trein

Ook met de trein zijn wij prima te bereiken. U neemt daarvoor een rechtstreekse trein uit de richtingen:

  • Amsterdam (32 min)
  • Schiphol (35 min/1 overstap)
  • Utrecht (12 min)
  • Rotterdam (46 min)

U stapt uit op NS-station Breukelen. Vervolgens is het slechts 2 minuten lopen naar ons hotel.

RESERVEER JOUW PLAATSEN VÓÓR 31 januari 2024 EN PROFITEER VAN DE EARLY BIRD KORTING

Image

Reserveer tickets voor het
AI Seminar Onderwijs dat op 5 maart 2024 in Breukelen plaatsvindt.

De kosten voor een ticket voor het seminar bedragen € 395 pp

Early Bird korting:
Bestel je tickets voor 31 januari 2024 en profiteer van de aantrekkelijke Early Bird korting en betaal slechts € 345 

Aantal plaatsen
Reserveer snel. Het aantal plaatsen is beperkt.

Locatie
Hotel Breukelen

Tijd
Inloop en netwerklunch 11:30 uur.

Na het reserveren ontvang je per email een bevestiging.

 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW

AI Seminar Onderwijs wordt georganiseerd door OPEWE in samenwerking met SkillsTown

Over SkillsTown

Kennispartner AI en ChatGPT

Skillstown, toegewijde kennispartner voor AI en ChatGPT. Met diepgaande expertise in kunstmatige intelligentie, ondersteunt Skillstown organisaties bij het benutten van de kracht van AI. 

De vraag is niet óf Artificial Intelligence (AI) het onderwijs gaat veranderen, maar hoe snel en hoe ingrijpend. Het vermogen om bij te blijven en om technologieën zoals ChatGPT te omarmen en toe te passen, maakt het verschil tussen succes en falen. Zowel voor jou persoonlijk als voor de instelling waar je werkt.   

 

Over OPEWE

Seminars voor de Onderwijssector
OPEWE is actief in de onderwijssector op het gebied van assessments, grootschalig onderzoek, opleidingen met een focus op HR-professionals, recruitment HR-professionals en de organisatie van congressen en seminars.

Door de actuele ontwikkelingen op het gebied van Artificial Intelligence & ChatGPT en de impact hiervan op de onderwijssector is een (jaarlijks) seminar voor zowel docenten, directeuren en HR-professionals onmisbaar. De ontwikkelingen gaan razend snel en er is nog veel onzekerheid over hoe we hiermee om moeten gaan binnen het onderwijs.