Image

Internationaal erkend futurist, keynote spreker en bestseller auteur

Christian Kromme, futurist met internationale faam, ondernemer en bestsellerauteur, staat bekend om zijn tot nadenken stemmende inzichten in de impact van revolutionaire technologieën op individuen, organisaties en de maatschappij. Hij is de auteur van het alom gewaardeerde boek Humanification - Go Digital, Stay Human.

Een wereldwijd publiek

Christian's keynote speeches hebben talrijke gewaardeerde platforms in verschillende sectoren opgeluisterd, waaronder forums, conferenties, congressen en bedrijfsevenementen. Zijn publiek kan oplopen tot 5000 deelnemers per keer. In de loop der jaren heeft hij presentaties gegeven aan meer dan 500 vooraanstaande organisaties op vijf continenten in 36 verschillende landen, waarmee hij een publiek van meer dan een half miljoen mensen heeft bereikt. Hieronder bevinden zich 's werelds rijkste familiekantoren, invloedrijke persoonlijkheden en leden van talloze regeringen en koninklijke huizen.

Een toekomst creëren gevormd door natuurlijke principes

Christian Kromme, een visionaire tech-ondernemer, bracht meer dan tien jaar door met onderzoeken en innoveren voordat hij de genetische blauwdruk van ontwrichtende innovatie ontdekte en de kunst van het voorspellen van grote technologische verschuivingen onder de knie kreeg. Als een van de meest gevraagde futuristische keynote sprekers wereldwijd, heeft Christian honderdduizenden ondernemers, industrieleiders en beleidsmakers verlicht met zijn diepgaande inzichten in de transformerende kracht van disruptieve technologieën op individuen en organisaties.

Inherente patronen in de natuur

De kern van Christian's missie is het inspireren van individuen. Hij wekt het idee dat we ons een optimistische en heldere toekomst kunnen voorstellen door ons af te stemmen op de inherente patronen en principes van de natuur. Deze holistische benadering is een bewijs van het potentieel van menselijke innovatie wanneer deze wordt geleid door de wijsheid van de natuur.

Go Digital, Stay Human

Dit boek laat zien hoe digitale technologie de mensheid zal drijven naar een meer betekenisvolle toekomst.

Go Digital, Stay Human helpt u het DNA van innovatie zelf te ontdekken, zodat u zelf beter leert begrijpen wanneer en waarom bepaalde technologische trends ontstaan, en welke impact deze gaan hebben op uw leven, uw organisatie en onze samenleving.

Tijdens de zoektocht naar een geneeswijze voor zijn terminaal zieke dochter, ontdekte Christian zeven unieke golfpatronen in de ontwikkeling van cellen en biologische organismen. Deze golfpatronen vormen de basis van disruptieve technologische trends. Deze patronen stellen ons in staat om deze trends te voorspellen. Ze verbinden biologie en technologie op een opmerkelijke manier die de manier waarop we kijken naar technologie en de effecten ervan voor altijd zal veranderen.